Alla utbildningar

Fastighetsekonomi

Utbildningar för dig som vill få grepp om fastigheters ekonomiska resultat, lönsamhet och nyckeltal. En fastighetsekonoms ansvar omfattar även att beräkna direktavkastning, göra investeringskalkyler och ta fram beslutsunderlag.

Visar 1-4 av 4 träffar
Läs mer och boka

Fastighetsekonomi

Fastighetsekonomi - fastighetsbranschens ekonomi

Göteborg, Stockholm

3 dagar

Platser kvar

fr. 15 400 kr

exkl. moms

Utbildningen ger en bred förståelse för fastighetsföretagens ekonomi.

Läs mer och boka
Läs mer och boka

Övriga utbildningar

Excel för fastighetsbranschen | Online

Online

Valfritt

Platser kvar

fr. 3 500 kr

exkl. moms

Specialisera dig i Excel för fastighetsbranschen

Läs mer och boka
Läs mer och boka

Fastighetsekonomi

Fastighetsekonomi - fastighetsbranschens ekonomi | Online

Online

Valfritt

Platser kvar

fr. 11 900 kr

exkl. moms

Lär dig grunderna i fastighetsekonomi med Fastighetsekonomi - fastighetsbranschens ekonomi | Online.

Läs mer och boka
Läs mer och boka

Fastighetsförvaltning

Upphandling av fastighets- och servicetjänster AFF/SLA

Göteborg

2 dagar

Platser kvar

fr. 13 700 kr

exkl. moms

Kursen för dig som ansvarar för beställning eller leverans av fastighets- och servicetjänster.

Läs mer och boka

Kurser och utbildningar i ekonomi för fastighetsbranschen

SIFU erbjuder bland annat den populära kursen Fastighetsekonomi för dig som vill lära dig grunderna i budgetering, hyresintäkter, drift och underhåll. Kursen ingår även i en längre utbildning till diplomerad fastighetsförvaltare. Se även området Fastighetsförvaltning.

Kontakta oss gärna med eventuella frågor på info@sifu.se eller på 031-350 55 00.

Våra kurser i fastighetsekonomi

Vi har flertalet kurser inom området fastighetsekonomi som passar både dig med mer erfarenhet och för dig som är ny inom området. Vi erbjuder fastighetsekonomikurserna Fastighetsekonomi – fastighetsbranschens ekonomi, Excel för fastighetsbranschen | Online samt Upphandling av fastighets- och servicetjänster AFF/SLA.

Kursen Excel för fastighetsbranschen | Online är en kurs för dig som arbetar inom fastighetsförvaltning och vill utveckla dina kunskaper i Excel. Du får lära dig grunderna i funktionerna som du sedan får fördjupa under kursens gång. Det är en onlinekurs vilket gör att du kan starta kursen när det passar dig och på vilken plats det passar bäst för dig.

Upphandling av fastighets- och servicetjänster AFF/SLA är en kurs inom fastighetsekonomi som passar dig som är ansvarig för beställningar eller leveranser av fastighets- och servicetjänster. Du får en grundläggande förståelse för ämnet och bland annat lära dig om vilka fallgropar som bör undvikas för att få det bästa möjliga resultatet samt upprätta avtal.

Fastighetsekonomi grundkurs

Fastighetsekonomi – fastighetsbranschens ekonomi är en grundkurs i fastighetsekonomi som ger dig bred förståelse för ämnet. Under kursen får du bland annat lära dig om att göra kalkyler, att budgetera samt att analysera utfall. Du får även en genomgång av det ekonomiska språket. Du får även lära dig att praktiskt tillämpa dina nya kunskaper i form av bland annat gruppövningar i Excel. Kursen ingår även i vår diplomutbildning Diplomerad fastighetsförvaltare. Lär dig grunderna i fastighetsekonomi - läs mer och boka din plats redan idag!

Fastighetsekonomi utbildning Göteborg och Stockholm

Våra Fastighetsekonomi utbildningar är klassrumsledda och genomförs i både Stockholm och Göteborg. I Stockholm hittar du våra utbildningar i fastighetsekonomi på 7A Odenplan, Norrtullsgatan 6. Ett stenkast från stationen Odenplan vilket gör att du lätt kan ta dig med flera färdmedel. Våra klassrumsledda utbildningar inom fastighetsekonomi i Göteborg hittar du i centrala Gårda på adressen Drakegatan 7.