Alla utbildningar

Offentlig upphandling

SIFU är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag. Inom offentlig upphandling erbjuder vi kompetensutveckling och utbildning i form av kurser på området. Bli en effektiv upphandlare genom att gå din utbildning inom LOU hos oss!

Visar 1-2 av 2 träffar
Läs mer och boka

Offentlig upphandling

LOU – kurs i offentlig upphandling

Göteborg, Stockholm

1 dag

Platser kvar

fr. 7 900 kr

exkl. moms

Grundläggande kurs inom LOU med fokus på lagar, ramverk, krav och rättspraxis

Läs mer och boka
Läs mer och boka

Offentlig upphandling

LOU – kurs i offentlig upphandling - Online

Online

Valfritt

Platser kvar

fr. 4 500 kr

exkl. moms

Maximera dina upphandlingar – kurs i onlineformat

Läs mer och boka

Kurser och utbildningar inom offentlig upphandling (LOU)

SIFU erbjuder utbildningar inom en rad olika områden. Inom offentlig upphandling utbildar vi inom Lagen om offentlig upphandling, LOU. Teori i kombination med praktik ger våra deltagare en aktuell och träffsäker utbildning. Våra kursledare besitter lång och gedigen erfarenhet på området. Kurserna inom offentlig upphandling har fått höga betyg och har varit mycket uppskattade av tidigare kursdeltagare.

Du som upphandlare söker kanske en utbildning där du lär dig grundläggande kunskap i lagen om offentlig upphandling, LOU? Då har du hittat rätt! Du som upphandlare får möjlighet till utbildning med fokus på lagar, ramverk, krav och rättspraxis. Du lär dig att offerera på rätt sätt och känna till vilka rättigheter och skyldigheter som är kopplade till området. Du får även lära dig att utforma förfrågningsunderlag samt hur du gör för att fullfölja upphandlingen. Dessutom får du ta del av de senaste nyheterna som trätt i kraft på området och vilka effekter de har på genomförandet av upphandlingar. Välj själv om du vill gå kursen på distans eller som en klassisk klassrumskurs.

Utbildning för dig som vill bli en duktig upphandlare

Utbildningen för dig som upphandlare hittar du hos oss på SIFU. Den passar dig som är upphandlare, anbudslämnare eller konsult. Men även dig som kommer i kontakt med, genomför eller deltar i upphandlingar i någon form och behöver bygga på med mer utbildning. Du som behöver ha kunskap om grunderna i regelverket kring offentlig upphandling har stor nytta av kurserna. Kursen lämpar sig både för dig som arbetar med beställningar likväl som för dig som arbetar med leverantörer kring offentlig upphandling.

Detta lär du dig i vår utbildning inom offentlig upphandling

För dig som upphandlare behöver utbildning kretsa kring att du ska känna dig trygg i dina kunskaper om Lagen om offentlig upphandling, LOU. Förutom god kännedom om lagarna och själva ramverket, lär du dig mer om kraven och den rådande rättspraxis på området. Vidare lär du dig att offerera på ett korrekt sätt samt konsten att utforma kvalitativa förfrågningsunderlag samt hur du på bästa sätt fullföljer upphandlingsarbetet. Stort fokus läggs även på att du som kursdeltagare ska hålla dig uppdaterad kring de senaste nyheter som trätt i kraft på området samt vilka effekter de har på genomförandet av upphandlingar.

Orter för våra kurser inom LOU

Du hittar våra kurser inom offentlig upphandling och LOU både i Stockholm och Göteborg eller på distans. Många gånger har vi även möjlighet att skräddarsy utbildningen efter dina eller ditt företags behov.

Låt oss hjälpa dig att hitta lösningen på ditt kompetensbehov inom offentlig upphandling! Du når oss lättast via telefon 031-350 55 00 eller mail info@sifu.se.

LOU-kurser i Stockholm

Vi finns på Norrtullsgatan 6 i Stockholm där vi erbjuder kurser och konferenser. SIFU hittar du bara några kliv från tunnelbane- och pendeltågsstationen Odenplan. Hitta enkelt till våra lokaler i Stockholm – du kan smidigt få en vägbeskrivning via Google Maps.

LOU-kurser i Göteborg

SIFU hittar du på Drakegatan 7 i Gårda i Göteborg. Lokalerna ligger bakom sportarenan Ullevi. Det är lätta att ta sig fram med bland annat kollektivtrafik. Hitta enkelt till våra lokaler i Göteborg – du kan smidigt få en vägbeskrivning via Google Maps.

LOU-kurser online

Går du din utbildning inom offentlig utbildning på distans har du ditt klassrum online. Det enda du behöver är en dator med internetuppkoppling. Distansutbildningen ger dig ännu mer frihet och flexibilitet då du inte är bunden till en specifik ort eller plats under utbildningen. Under utbildningen använder vi oftast Zoom eller Microsoft Teams som plattform. Inför kurstillfället får du instruktioner om hur du kopplar upp dig.