Alla utbildningar

Ledarskap

SIFU erbjuder en väg mot framgångsrikt ledarskap med sina chefsutbildningar. Från personligt ledarskap till förändringsledning - utveckla dina färdigheter och skapa engagerade team. Våra kursledare är högst närvarande i yrkeslivet och delar med sig av verkliga case och ger värdefulla nycklar till framgångsrika metoder.

Adobestock 606428327
Visar 1-7 av 7 träffar
Läs mer och boka

Ledarskap

Arbetsledning steg 1 - Personligt ledarskap

Göteborg, Stockholm

3 dagar

Platser kvar

fr. 17 900 kr

exkl. moms

Utvecklas och bli tryggare i din roll som ledare och chef!

Läs mer och boka
Läs mer och boka

Ledarskap

Arbetsledning steg 2 - Kommunikativt ledarskap

Göteborg, Stockholm

3 dagar

Platser kvar

fr. 17 900 kr

exkl. moms

Ta nästa steg i din ledarskapsutveckling och utveckla ditt sätt att leda.

Läs mer och boka
Läs mer och boka

Ledarskap

Arbetsledning steg 3 – Utvecklande ledarskap och förändringsledning

Göteborg, Stockholm

2 dagar

Fåtal platser

fr. 16 900 kr

exkl. moms

Fördjupa dina kunskaper inom utvecklande ledarskap och förändringsledning

Läs mer och boka
Läs mer och boka

Arbetsgivaransvar

Arbetsmiljö för ledare | Online

Online

Valfritt

Platser kvar

fr. 4 500 kr

exkl. moms

Kursen bygger på arbetsmiljölagen och föreskrifterna om systematiskt arbetsmiljöarbete.

Läs mer och boka
Läs mer och boka

Ledarskap

Diplomerad ledare

fr. 49 000 kr

exkl. moms

Utvecklas som chef & bli en bättre ledare med ett 8 dagars ledarskapsprogram fördelat 3+3+2 dagar.

Läs mer och boka
Läs mer och boka

Ledarskap

Leda andra utan att vara chef

Distans, Göteborg, Stockholm

2 dagar

Platser kvar

fr. 13 900 kr

exkl. moms

Skapa engagemang och motivation och vinn kollegornas förtroende 

Läs mer och boka
Läs mer och boka

Ledarskap

Ledarskap på distans - Online

Online

Valfritt

Platser kvar

fr. 4 500 kr

exkl. moms

Få relevanta verktyg för ditt ledarskap på distans som är jämställt med det traditionella.

Läs mer och boka

Ledarskapskurser

SIFU erbjuder ett kompetent utbud av ledarskapskurser där du bland annat kan ta dina kunskaper genom flera steg med kurserna i Arbetsledning steg 1 – Personligt ledarskap, Arbetsledning steg 2 – Kommunikativt ledarskap och som sista steg, Arbetsledning steg 3 – Utvecklande ledarskap och förändringsledning.

Du får med dig metoder för att kunna hantera chefsrollens alla utmaningar, hur du pushar och utvecklar individer men även hur du skapar och leder effektiva team. Du får också med dig värdefulla strategier i utvecklande ledarskap och i förändringsledning.  Ledarskapskurserna är fristående, men du kan med fördel gå alla tre stegen och bli Diplomerad ledare

Som i ett led av förändringsledning så är en stor del i det att leda sin medarbetare och personal på distans. Med omvärldens digitala utveckling så möjliggör det att du faktiskt kan sitta i två städer och jobba på samma avdelning. Med vår webbutbildning Ledarskap på distans får du ta del av värdefulla framgångsfaktorer för ett effektivt ledarskap på distans.

Leda andra utan att vara chef är en ledarskapskurs är en kurs för dig som leder andra i arbete utan att ha det formella chefskapet. Du får stor självkännedom och hur du kan skapa engagemang och hur du motiverar dig själv och andra för att få en välfungerande grupp. Detta är en oerhört populär kurs dit många företag skickar sina medarbetare. Kursen ingår även i två av våra diplom, bl.a. Diplomerad projektledare.

Vill du veta mer om ledarskap? Föds man som ledare eller kan man lära sig rollen? Läs artikeln som har vetenskapliga grunder.

Är du ny i din yrkesroll eller vill du ta steget att fördjupa dig? Välkommen att kontakta oss för att rådfråga om vad som är bäst för dig!

Välj SIFU för er kurs ledarskap

SIFU är ett av Sveriges främsta utbildningsföretag med en 100-årig historia av att leverera högkvalitativa utbildningar. Vi erbjuder ett brett utbud av ledarskapsutbildningar som är skräddarsydda för att möta dagens krav och utmaningar i näringslivet.

Våra ledarskapskurser är kända för sin effektivitet och praktiska relevans. Genom en kombination av teoretisk grund och praktiska färdigheter får våra deltagare en omfattande förståelse för ledarskapets alla aspekter, inklusive kommunikation, konflikthantering och beslutsfattande.

Vi fokuserar på individuell utveckling och skapar interaktiva lärandemiljöer där deltagarna kan dela erfarenheter och lära av varandra. Våra kurser är alltid relevanta och aktuella, och vi erbjuder kontinuerligt stöd och uppföljning även efter avslutad utbildning.

Oavsett om du är ute efter en chefsutbildning på distans eller en kurs i ledarskap i Stockholm eller Göteborg, så har SIFU det du behöver för att utveckla ditt ledarskap och ta din karriär till nästa nivå. Ta nästa steg i din professionella utveckling med SIFU.

Ledarskapskurs Göteborg

Gå chefsutbildning i Göteborg. Våra utbildningslokaler hittar du på Drakegatan 7 i Gårda, ett stenkast i från Ullevi. Hit kan du komma med en 10 minuters promenad i från tågstationen alternativt hoppa på spårvagnen som stannar intill. Här i Gårda finns det även gott om parkeringsmöjligheter för dig som kommer med bil.

Ledarskapskurs Stockholm

I våra behagliga utbildningslokaler på 7/A, Norrtullsgatan 6 kan ni gå våra chefsutbildningar i Stockholm. Från Stockholms Central går du en fin promenad på 10 minuter men med både tunnelbana, pendeltåg och bussar hittar du en knutpunkt på Odenplan och det finns parkeringshus precis intill.