Alla utbildningar

Projektledning

En projektledare ansvarar för att planera, organisera och övervaka projektets framsteg för att säkerställa framgångsrik och effektiv genomföring inom angivna ramar och mål. Med en relevant utbildning projektledning får du de verktyg som skapar framgång.

Adobestock 320518804 Mindre
Visar 1-5 av 5 träffar
Läs mer och boka

Projektledning

Diplomerad projektledare

fr. 39 900 kr

exkl. moms

Ta karriären till nästa nivå och utveckla din kompetens i projektmetodik, ledarskap och ekonomi.

Läs mer och boka
Läs mer och boka

Projektledning

Effektiv projektledning

Distans, Göteborg, Stockholm

3 dagar

Platser kvar

fr. 17 900 kr

exkl. moms

Med bra planering och effektiv styrning får du vad som krävs för att lyckas i dina projekt.

Läs mer och boka
Läs mer och boka

Fastighetsförvaltning

Processledning i praktiken

fr. 13 700 kr

exkl. moms

Strategisk processledning är ett sätt att leda förändring och utveckling i organisationer.

Läs mer och boka
Läs mer och boka

Projektledning

Projektledning för planhandläggare - fördjupningskurs

Göteborg, Stockholm

2 dagar

Platser kvar

fr. 12 900 kr

exkl. moms

Ta nästa steg i rollen och fördjupa dina kunskaper i projektledning för planhandläggare.

Läs mer och boka
Läs mer och boka

Projektledning

Projektledning för planhandläggare - grundkurs

Distans, Göteborg, Stockholm

2 dagar

Platser kvar

fr. 12 900 kr

exkl. moms

En kurs för dig som är ny i rollen som planhandläggare/planarkitekt eller har ett par års erfarenhet

Läs mer och boka

Utbildningar och kurser inom projektledning

Effektiv projektledning är en av våra mest populära kurser, där du får lära dig effektiva metoder för att leda projekt. Du tillhandahålls verktyg, modeller och teorier som appliceras genom alla faser av ett projekts livscykel, oavsett storlek. Kursen har konsekvent fått positiva utvärderingar. Den här projektledningskursen ingår även i diplomet, Diplomerad projektledare.

I rollen som planhandläggare möter du specifika utmaningar i varje planprojekt. SIFUs kurs Projektledning för planhandläggare är utformad som en grundkurs för nybörjare eller de med några års erfarenhet i rollen som planhandläggare eller planarkitekt.

För de som vill fördjupa sig erbjuder vi Projektledning för planhandläggare – fördjupningskurs. Här får du möjlighet att utveckla din egen projektmetodik, processer och arbetssätt för att öka din framgång som projektledande planhandläggare eller planarkitekt.

Diplomerad projektledare

Diplomerad projektledare är ett diplom där du kompletterar din utbildning projektledning och får stärka dig i din projektledarvardag med fördjupade kunskaper i hur projekt planeras, organiseras och styrs.

Diplomeringen består av tre kurser och du väljer själv i vilken ordning du vill gå dem. Med SIFUs diplomutbildning i projektledning får du ett kvalificerat program med flexibelt upplägg och med regelbundna kursstarter på flera orter där du även kan genom vissa delar av projektledning utbildning på distans.

I diplomet ingår kurserna Effektiv projektledning, Leda andra utan att vara chef och Ekonomi för icke ekonomer.

Ett komplett projektledardiplom ger dig: ✔ En effektiv verktygslåda för projektplanering ✔ Ökad förmåga att sätta tydliga ramar för projektets mål och omfattning ✔ Bättre kontroll över projektets ekonomiska utfall

Kunskapen för att bli en framgångsrik projektledare som planhandläggare

Alla planprojekt kommer med sina specifika utmaningar vilket ställer höga krav på dig som arbetar som planhandläggare. I rollen som projektledare är du inte bara ansvarig för att planen genomförs på avsatt tid, du måste även ha god kunskap i både tekniska frågor och hur du kan hantera olika situationer och projektdeltagare. Med SIFUs kurs Projektledning för planhandläggare vässar du dina kunskaper för att bli framgångsrik i din roll som planhandläggare/planarkitekt.

Uppskattade och populära kursledare

Vår styrka ligger i vårt team av erfarna lärare, utbildare och kursledare som levererar en trygg och effektiv utbildning. Det är ingen överraskning att vår kundnöjdhet är hög; våra deltagare värdesätter den höga kvaliteten på innehållet, de kunniga ledarna och servicen vi tillhandahåller på SIFU. Vi strävar efter minnesvärda upplevelser och mätbara resultat genom noggrant planerade kurser, pedagogisk innovation och olika utbildningsalternativ. För att hålla oss i framkant håller vi våra utbildare och kurser uppdaterade med de senaste rönen och metoderna. Många av våra utbildare är också aktiva inom sina områden, vilket garanterar expertis och relevans. På projektledningskurs distans säger deltagare bl.a. så här ” Mycket pedagogisk lärare som hade ett jättebra upplägg! Det var värdefullt med diskussioner i grupper. Den bästa hanteringen av digitalt möte som jag har stött på vare sig det varit kurs, seminarium eller möte”.

Resultat efter utbildningen

Genom att gå en projektledarkurs hos SIFU Utbildning ska du som kursdeltagare förvärva praktiska färdigheter och få de verktyg du behöver för att effektivt och målinriktat arbeta som projektledare. Kurserna fokuserar på att utveckla kunskaper inom områden som projektplanering, riskhantering, teamledning och kommunikation. Deltagarna får därigenom de nödvändiga verktygen för att hantera komplexa projekt på ett strukturerat och effektivt sätt.

Projektledning på distans eller på plats

SIFU Utbildning erbjuder kurser i projektledning både på plats och på distans, vilket möjliggör flexibilitet för deltagarna att anpassa sin utbildning efter sina individuella behov och omständigheter.  Väljer du att genomföra kursen projektledning distans så sker det i realtid med kursledaren och övriga kursdeltagare men vid datorn i den miljön som du själv väljer.