Alla utbildningar

Lärarfortbildning

Kurser och konferenser för dig som arbetar som yrkesverksam lärare inom ämnesområdena. Du får möjlighet att fördjupa och vidareutveckla dig inom ditt arbetsområde.

Visar 1-1 av 1 träffar
Läs mer och boka

Lärarfortbildning

SO-dagarna

Stockholm alt. distans

2 dagar

Platser kvar

fr. 5 980 kr

exkl. moms

Välkommen till den årliga mötesplatsen för SO-lärare – aktuella ämnen och framtidsfokus!

Läs mer och boka

Kurser och konferenser för lärarfortbildning

SIFU har över 100 års erfarenhet i utbildningsbranschen och är ett utav de ledande utbildningsföretagen i Sverige. Vi har ett brett utbud av kurser och konferenser inom 15 olika utbildningsområden. Vi har flertalet kurser och konferenser som fortbildning för lärare inom grundskola, gymnasiet eller anpassad skola.

Motiverande matematikundervisning är en kurs inom lärarfortbildning för dig som arbetar med elever som har matematiksvårigheter på grund- eller gymnasienivå. Under kursen får du möjlighet att bygga din egen digitala plattform som bidrar med effektivitet och struktur. Konferensen Forum för anpassad grund- och gymnasieskola är en konferens som tar ett helhetsgrepp på utmaningar och möjligheter inom anpassad grund- och gymnasieskola. Du får konkreta tips och verktyg och passar dig som arbetar inom anpassad skola. Konferensen SO-dagarna är mötesplatsen för dig som är SO-lärare på grundskole- eller gymnasienivå med fokus på aktuella ämnen och framtiden.

Kontakta oss gärna vid frågor via telefon 031-350 55 00 eller mail till info@sifu.se.

Därför bör du satsa på vidareutbildning för lärare

Genom att vidareutbilda dig får du möjlighet att få nya strategier, kunskaper och erfarenhetsutbyte inom ditt område. Vidareutbildning för lärare gynnar inte bara den enskilda läraren utan är också ett steg för att bli en skola i framkant med uppdaterade och nya kunskaper.

Orter för våra lärarfortbildningar

Våra utbildningar inom lärarfortbildning finns på flera orter i Sverige. I Stockholm, Göteborg och på distans. Våra konferenser inom området går i centrala Stockholm med möjlighet att delta på distans. Kurser inom lärarfortbildning går både i Stockholm och Göteborg samt på distans.

Fortbildning för lärare i Stockholm och på distans

Våra lokaler för utbildningar och kurser ligger centralt i Stockholm med bra pendlingsmöjligheter. Ett stenkast från stationen Odenplan hittar ni oss på Norrtullsgatan 6. På fler av våra utbildningar inom området har du även möjlighet att delta på distans. Det ger dig möjlighet att sitta på den plats som passar för dig och det enda du behöver göra för att delta är att koppla upp dig online.

Fortbildning för lärare i Göteborg och på distans

I Göteborg hittar du våra utbildningar inom lärarfortbildning på Drakegatan 7 i Gårda. Lokalerna ligger centralt precis bakom arenan Ullevi och går att ta sig till med kollektivtrafik och andra färdmedel. Vi erbjuder även utbildningar på distans, där du deltar genom att koppla upp dig online. Vilket innebär att det finns stor flexibilitet och du själv kan välja var som passar bäst för dig att sitta för att medverka under utbildningen.