Är du vår nya kursledare inom kemi- och laboratorieverksamhet?

Är du vår nya kursledare inom kemi- och laboratorieverksamhet?

Är du specialist inom laboratorieverksamhet och kvalitetsarbete? Har du dessutom god förmåga att lära ut och inspirera? Se hit!

Som kursledare hos SIFU har du en mycket viktig roll i att inspirera och utbilda våra deltagare. Vi vill ge våra kunder en upplevelse att minnas och målsättningen är att våra utbildningar ska ge en tydlig effekt. Vårt kursupplägg, med en kombination av teori och praktik, ger våra kursdeltagare en aktuell och träffsäker utbildning.

Just nu söker vi en eller flera kursledare till utbildningsområdet Kemikaliehantering och laboratorieverksamhet, med följande kurser i åtanke:


SIFU erbjuder kurser, konferenser och onlineutbildningar för yrkesverksamma inom privat näringsliv och offentlig sektor med syfte att stärka individens, företagets och samhällets konkurrenskraft och välfärd. Vår vision är att vara det självklara valet för kompetensutveckling. Läs mer om oss här.

Vi arrangerar kurser i våra lokaler i Stockholm och Göteborg samt digitalt, på distans. Dessutom får vi ibland förfrågningar om skräddarsydda kurser runtom i landet.  

Som kursledare hos SIFU ingår du i ett team med kvalificerade kursledare och föreläsare, var och en med genuin kunskap inom sitt utbildningsområde. Du arbetar som konsult och ersättning utgår i form av arvode enligt avtal. 

Är du eller någon du känner lämplig för rollen? 

Kontakta Josua Falck, VD, tel 070-720 09 61.