Ekonomi

Ekonomi för icke-ekonomer | Grunderna - Online

| Grunderna 

Boka kurs

Kursnr. 11151

Valfritt

fr. 4 500 kr

Exkl. moms

Välj kurstillfälle

Om kursen

Den här kursen ger dig en grund i de företagsekonomiska begreppen, vad ett företag är och vilka företagsformer som finns i Sverige. Du får också en helhetsbild av det ständigt pågående arbetet med ekonomi i en verksamhet. Kursen är till stor del filmbaserad – du går kursavsnitten när det passar dig och har tillgång till kursen under ett år. Inga förkunskaper krävs.

Innehåll

När du har gått kursen:

  • Har du koll på hur du använder begreppen så du kan prata ekonomi både med ekonomer och med övriga i din verksamhet.
  • Du har en bild av hur ekonomi påverkar allt i din verksamhet, och kan vara mer aktiv i ditt dagliga arbete med ekonomi.

Målgrupp

Alla med behov av att kunna förstå, styra, skapa och kommunicera ekonomi.

Online – så går det till

Efter din kursanmälan så får du ett separat mail med inbjudan direkt till kursportalen. Där finns all information du behöver för att komma i gång.

Du har därefter tillgång till utbildningen i 1 år. Du gör allt i din egen takt, på datorn, mobilen eller surfplattan. Även om kursen är förinspelad kan du ställa frågor om ämnet till kursledaren. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Fler ekonomikurser online

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kurstillfällen

Ekonomi för icke-ekonomer | Grunderna - Online

Valfritt

fr. 4 500 kr

exkl. moms

  • Valfritt 2024 -2025

    Lärarledd online - starta direkt

    Platser kvar

Kursledare

Suzanne Rehnlund

Vår kursledare Suzanne är civilekonom och är en mycket uppskattad föreläsare och pedagog. Suzanne svarar på dina frågor och ger dig handledning i ditt ekonomiska arbete. Du kan dessutom få konkreta råd under kursens gång och diskutera uppgifter med övriga deltagare i diskussionsforumet som finns i kursverktyget. Det är även Suzanne som producerat den här kursen för oss.