Ava Systems Nordic – utställare på Cisterndagarna 2023

Ava Systems Nordic – utställare på Cisterndagarna 2023

Vi hälsar Ava Systems Nordic varmt välkomna som utställare på Cisterndagarna den 31 januari- 1 februari 2023 i Göteborg!

AVA Systems Nordic tillhandahåller världsledande teknologi som övervakar, upptäcker och lokaliserar läckor med en noggrannhet på +/- en meter från vatten- och vattenbaserade produkter, olje- och oljebaserade produkter som bränslen och smörjmedel samt en mängd olika kemikalier. Huvudfokus ligger på enkelheten och tillförlitligheten i deras lösningar samtidigt som de tillhandahåller modularitet. De erbjuder lösningar som är designade för att fungera både i industriella och kommersiella miljöer.

I det unika Logstor/AVA SafePipe-systemet kombineras dubbelväggig rörteknik och produktionsteknik med avancerad integrerat läcksökning där elektronik kombineras med kemi för att klara uppgiften relaterad till noggrann detektering av petroleumprodukten i fråga. SafePipe uppnår med sin unika konstruktion att förhindra utsläpp till omgivningen genom att yttermanteln fungerar som ett kontinuerligt miljömembran för röret längs hela dess längd.

Klicka här för att komma tillbaka till sidan om Cisterndagarna