Våra utbildningsformat

Med kurser, konferenser samt interaktiv onlineutbildning får du de bästa förutsättningarna för kompetensutveckling av hög kvalitet.

Samtliga utbildningar är genom gedigen research baserade på vad du och övriga kunder verkligen vill ha. Erfarna och professionella föreläsare ser till att du tillgodoser dig kunskaper på bästa sätt.

Kurser

Välj det utbildningsalternativ som passar dig bäst, öppen kurs eller företagsanpassad - på distans eller i klassrum. Kurserna går mestadels i Göteborg och Stockholm – men också på fler orter och många av dem innehåller både teori och praktik. Våra duktiga utbildningsrådgivare finns alltid till din hjälp.

Konferenser

Ett brett utbud av konferenser erbjuds årligen. Utifrån djupgående research och intervjuer med olika målgrupper fångar vi upp de mest efterfrågade ämnena och talarna. På plats får du lyssna till experter, framstående praktikfall och har möjlighet att nätverka med branschkollegor.

Onlineutbildningar

Utbildning hemma, på jobbet eller på någon annan plats? Onlineutbildning ger mer flexibilitet för dig som inte har möjlighet att delta på en ordinarie utbildning i klassrumsform. Genom att titta på befintliga kurser och arbeta om innehåll skapar vi mer nytta för dig som kund. Du tar till dig kunskaperna via grafik, film och uppgifter samtidigt som du jobbar tillsammans med en ämnesexpert.