Vill du vässa dina matematiska kunskaper innan din betongutbildning?

Vill du vässa dina matematiska kunskaper innan din betongutbildning?

Vi har satt ihop ett självtest där du enkelt kan ta tempen på hur dina kunskaper ligger till. Känner du att det kan bli en utmaning så har SIFU en ny onlinekurs: Förberedande matematik där får praktisk kunskap och flera övningar som kan underlätta för din utbildning.

I Betongkurserna klass I och II ingår det en hel del beräkningar. Om det var längesen du läste matematik rekommenderar vi att du förbereder dig med > Förberedande Matematik - Inför Betongutbildning | Online
för att lättare följa med i undervisningen samt klara den avslutande tentamen. Om du bokat in dig på betongutbildning får du 50% rabatt på onlinekursen.

Testa dina kunskaper med vårt självtest

Vi har tagit fram ett självtest för dig att värdera dina kunskaper inför din kommande betongutbildning.
> Klicka här för att komma till självtestet. Det tar ca.15 minuter och du får snabbt en känsla kring vart dina kunskaper står.

50% rabatt på onlinekursen

Du som har bokat in dig på någon av vårabetongutbildningar klass I eller klass II får 50% rabatt på onlinekursen och betalar endast 950 kr för onlinekursen. Du har tillgång till din onlinekurs ett helt år och kan fortsätta ha programmet som en stöttning i ditt dagliga arbete.