Intervju med kursdeltagare Majd Kamal

Intervju med kursdeltagare Majd Kamal

Majd Kamal är projektledare/energiexpert på Jönköping Energi och har under hösten bokat in sig på inte mindre än fyra kurser hos SIFU. Vi på SIFU är förstås mycket glada för det och tog kontakt med Majd för att höra hur han upplever SIFU som utbildningsleverantör.

1. Vill du berätta om de kurser du bokat in dig på hos SIFU det senaste och anledningen till det?

Eftersom jag har bytt tjänst internt på mitt företag, Jönköping Energi, har jag under våren totalt bokat in mig på fyra olika utbildningar hos SIFU. För att kunna utföra min nya tjänst var jag tvungen att bli certifierad och SIFU erbjöd just de utbildningarna (energikartläggning och energideklaration) som jag behövde för att kunna klara certifieringsproven.

I min nya tjänst som certifierad energikartläggare och energiexpert arbetar jag med att hjälpa våra kunder att få insyn i energiflöden i byggnader, och industrier genom paketerade erbjudanden som just då – Energideklaration och Energikartläggning. SIFU levererade ett helhetspaket så det kändes tryggt, med alltifrån föreläsningar, kursmaterial, problemlösning och diskussioner m.m. När jag upplevde att dessa utbildningar gav mig det jag var ute efter och lite till så bokade jag även in mig på Praktisk energieffektivisering & utbildning i livscykelkostnad som jag kommer att genomföra nu under våren.  

2. På vilket sätt har du haft nytta och glädje av utbildningen i ditt arbete?

Utbildningarna har varit det perfekta sättet att fräscha upp kunskaperna från skolbänken samt att lära sig nya saker. Föreläsarna som vi har haft var måna om att dela med sig av så mycket kunskap och erfarenhet som möjligt så att vi elever fick en bra chans att klara certifieringsproven, vilket jag gjorde. Så nu är jag färdig certifierad som energikartläggare och energiexpert och kan nu därmed utföra mitt arbete och hjälpa våra kunder.

3. Hur upplever du SIFU som utbildningsleverantör?

Professionellt, enkelt & skräddarsytt.

4. Är det någon av SIFUs kurser du särskilt skulle vilja rekommendera till andra energiexperter runtom i landet och vad skulle du säga då?

De utbildningar jag har gått hittills har varit klockrena och jag tror att man får stor nytta av dessa även om man ska om certifiera sig.

Klicka här för att komma till vår sida med utbildningar inom området ENERGI.

 

Nedan ser du fler artiklar från SIFU.