Medicvent - utställare på Framtidens operationsavdelning 2024

Medicvent - utställare på Framtidens operationsavdelning 2024

Vi hälsar Medicvent välkomna som utställare på konferensen Framtidens operationsavdelning den 15-16 oktober 2024. Kom och träffa Medicvents representanter i deras monter!

 

Medicvents övergripande affärsidé är att utveckla, tillverka och sälja produkter för evakuering av luftföroreningar, främst inom sjukvården. Produkterna skall förbättra och säkerställa den inre arbetsmiljön för berörd personal och ha en positiv effekt på den externa miljön.

Medicvent grundades 1983 och har sedan 1989 bedrivit sin verksamhet i Umeå. Grunden till deras verksamhet är den egenutvecklade och patenterade Dubbelmasken som används på sjukhus, exempelvis inom anestesi och förlossning. Den används tillsammans med deras egenutvecklade centrala fläktsystem.

Under senare år har ett flertal ytterligare produkter och användningsområden utvecklats, alla med syfte att förbättra inre såväl som yttre miljö. Laser- och diatermiutsuget är till exempel utvecklat för att på bästa möjliga sätt evakuera de mycket besvärande rökgaserna som uppstår vid laser- och diatermikirurgi.

Produkterna säljs både i Sverige och internationellt.

 

Klicka på loggan nedan för att komma till Medicvents hemsida.

 

Tillbaka till konferensen Framtidens operationsavdelning >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fler artiklar från SIFU: