Intervju med Stefan Ågren – Ämnesexpert inom elansvar och delegering

Intervju med Stefan Ågren – Ämnesexpert inom elansvar och delegering

SIFU är stolta över att välkomna Stefan Ågren, föreläsare och ämnesexpert på kursen Elansvar och delegering. Vi tog tillfället i akt att ställa några frågor till Stefan för att få veta mer om hans syn på ämnet och varför det är viktigt med utbildning.

I intervjun berättar Stefan bland annat om grundläggande säkerhetsåtgärder vid elektriska apparater och utrustningar, vikten av utbildning samt hur man ska gå till väga när man ska delegera elansvar.  I videon nedan kan du se hela intervjun.

 

SIFU erbjuder ett brett utbud av kurser inom elteknik och ansvar. Oavsett om du föredrar att lära dig i klassrummet, via distansundervisning eller online, så har vi den inlärningsmetod som passar dig bäst. Våra kurser leds av erfarna ämnesexperter som står till ditt förfogande för att besvara dina frågor och ge dig den vägledning du behöver.

Läs mer om kursen Elansvar och delegering.

Här hittar du alla våra utbildningar inom elteknik.

 

Glöm inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad med de senaste utvecklingarna inom ditt område och för att optimera din kunskapsnivå. Det gör du här!