Vi söker kursledare inom AMA Hus

Vi söker kursledare inom AMA Hus

Vi vill förstärka vårt utbildningsområde entreprenadjuridik med ytterligare en kursledare som är kunnig och har gedigen erfarenhet inom AMA Hus. Som kursledare hos oss på SIFU ingår du i ett föreläsarteam där varje kursledare har sin genuina kunskap inom respektive område. Våra kurser går löpande under året eller anpassas till företags olika behov, allt utifrån kundens behov och önskemål.

Vi söker dig som är kunnig inom AMA Hus, håller dig uppdaterad på de senaste nyheterna inom området och kan allt om regler för användning av referensverket för att skapa tydliga och korrekta upphandlingsunderlag och tekniska beskrivningar för husbyggnadsarbeten. Du behöver även kunna dela med dig av din kunskap på ett lättillgängligt och pedagogiskt sätt till våra kursdeltagare. 

Här kan du läsa mer om vår kurs AMA Hus, om vårt utbud av kurser inom entreprenadjuridik, där kursen ingår, samt läsa mer om SIFU som utbildningsföretag.

Är du eller någon du känner lämplig för rollen?

Kontakta Caroline Edeslätt: 073-591 33 31, caroline.edeslatt@sifu.se
Varmt välkommen att höra av dig! 

 

"Vår styrka är våra erfarna lärare, utbildare och kursledare. Tillsammans med vår unika kombination av teori och praktik får våra kursdeltagare en trygg och säker utbildning."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fler artiklar från SIFU: