ILT Education - utställare på Skolbibliotek 2022

ILT Education - utställare på Skolbibliotek 2022

Vi hälsar ILT Education välkomna som utställare på konferensen Skolbibliotek den 22-23 november 2022. Kom och träffa ILT Education på plats under konferensdagarna!

Polylino är den digitala boktjänsten som främjar läsengagemang, läsförståelse, utveckling av modersmål och flerspråkighet. I Polylino ingår dessutom en gedigen lärarhandledning baserad på vetenskaplig grund skriven av Barbro Westlund. Medlyssning, gemensam läsning eller enskild läsning – tillsammans med Polylino kan eleverna dyka in i tusentals böcker, på flera olika sätt. Idag använder över 508 900 elever Polylino. Klassen får över 5000 riktigt bra böcker med ljud, bild och text anpassade för F-9, dessutom på flera språk. Polylino finns tillgänglig på surfplatta, mobil och webb. Eleven har tillgång till Polylino efter skoltid.

ILT Education är Nordens ledande Edtech-bolag. Med närvaro i 10 länder arbetar vi i en internationell miljö. Våra tjänster stöttar vår vision att alla har rätt till likvärdig utbildning. Idag består utbudet av en rad smarta tjänster som passar från förskolan upp till vuxenutbildningen.


Läs mer om ILT Education och Polylino genom att klicka på loggan.
Tillbaka till konferensen >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fler artiklar från SIFU: