SIFU på årets Betonggala

SIFU på årets Betonggala

I slutet av november var SIFU en av utställarna på Betongvärldens årliga Betonggala. En gala mixad av föreläsningar och nätverkande där viktiga samtal om betongens framtid, forskning och innovation fick ta plats, i en härlig känsla av gala och flärd!

Vi på SIFU brinner för kompetens och ser oss som en viktig del av fortsatt kompetensförsörjning för hela betong- och byggbranschen. Det var därför extra roligt att det var så många som kom och snackade om just det, med kollegorna som var på plats Maja, Johan, Kristina och Carin.

Vi vill även passa på att gratulera Betonggalans alla vinnare i sina kategorier: ⭐⭐⭐⭐⭐ÅRETS MONTAGELEDARE Robert Nystedt på Ängsholmen Smedjan Sweden AB , ÅRETS UNG & TUNG Markus Lythell på AFRY ÅRETS BETONGFORSKARE Robert Larsson på Cementa, ÅRETS ARKITEKTER Moa Andrén och Tove Fogelström, ÅRETS JÄMSTÄLLDHETSPRIS Sila Snacket, ÅRETS VARUMÄRKE Finja, ÅRETS MILJÖPRIS ByggVesta, ÅRETS BETONGKONSTRUKTÖR Andreas Lindelöf på VBK Konsulterande ingenjörer AB, Johan Silfwerbrand priset Ulf Nilsson på Bjerking. Sist men inte minst, ÅRETS LEGEND Serneke Ola på Serneke ⭐⭐⭐⭐⭐ Ett stort grattis till er alla!

Carin Wikström, Johan Ottosson, Kristina Pedersen och Maja Thorsén i montern på BetonggalanGalans värd och konferenciär Roger Andersson tillsammans med Ola Serneke 

Tack även till er övriga utställare på Betonggalan! Mapei, Contiga Sverige, AB SYDSTEN, Sika, Master Builders Solutions, Bemix - en del av Finja, Prefabbyggarna, PREFABSYSTEM MONTAGE STOCKHOLM AB, Bekaert, SIFU Utbildning, Butong Concrete Innovation, ConcretePrint, SKAKO Concrete A/S, Pigmentec AB, SCHWENK Sverige AB Isobetong ® Steel-Kamet Oy VINCI Energies, Promas AB , Pretec Sverige, Byggmässan