Övrig skolverksamhet

Framtidens skolrestaurang

Skaffa inspiration och verktyg att bli en skolrestaurang i framkant. 

Boka kurs

Kursnr. 431800

fr. 3 190 kr

Exkl. moms

Bokning görs på 031 - 350 55 00 eller info@sifu.se

Maila och boka

Om konferensen

Tack till dig som deltagare och talare som deltog på senaste genomförandet av Framtidens skolrestaurang. Det var en inspirerande dag där deltagarna bland annat fick ta del av de senaste råden för specialkost inom skolan, hur andra skolor och kommuner har nått framgång med skolmaten och hur miljön i skolrestaurangen kan optimeras på bästa sätt.

Varmt välkommen till nästa tillfälle – håll utkik här på hemsidan för information om konferensen! 

Skolrestaurang

Ur tidigare års program

  • Att skapa en måltidsmiljö för matglädje
  • Rekommendationer för specialkost och anpassade måltider
  • Social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet
  • Att anpassa måltiden till elever med särskilda behov
  • Tillgänglighet i skolrestaurangen för alla elever

Målgrupp

Konferensen riktar sig till dig som arbetar med skolmåltider som till exempel kökschef/-ansvarig, skolkock, köksmästare, kockmästare, kokerska, måltidsutvecklare, kostchef eller kostekonom.

Citat från tidigare deltagare

Rakt igenom en bra fortbildningsdag. Intressanta ämnen, kunniga föreläsare, bra upplägg med pauser, fungerande teknik och bra ledning.

Konferensdeltagare år 2021

Boka

Framtidens skolrestaurang

För information om genomförande vänligen kontakta oss på telefon 031-350 55 00 eller e-post info@sifu.se

Konferens på distans

Ta vara på möjligheten att lyssna, diskutera, ställa frågor och nätverka från ditt eget skrivbord.
Du behöver inte ladda ner programmet på din dator!
En länk till konferensen och instruktioner får du ca en vecka innan start.
Varmt välkommen!