Framtidens skolrestaurang
Skaffa inspiration och verktyg att bli en skolrestaurang i framkant.
Boka kurs
Kursnr. 431800
fr. 3 190 kr
Exkl. moms
Bokning görs på 031 - 350 55 00 eller info@sifu.se
Om konferensen
Tack till dig som deltagare och talare som deltog på senaste genomförandet av Framtidens skolrestaurang. Det var en inspirerande dag där deltagarna bland annat fick ta del av de senaste råden för specialkost inom skolan, hur andra skolor och kommuner har nått framgång med skolmaten och hur miljön i skolrestaurangen kan optimeras på bästa sätt.
Varmt välkommen till nästa tillfälle – håll utkik här på hemsidan för information om konferensen!
Ur tidigare års program
- Att skapa en måltidsmiljö för matglädje
- Rekommendationer för specialkost och anpassade måltider
- Social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet
- Att anpassa måltiden till elever med särskilda behov
- Tillgänglighet i skolrestaurangen för alla elever
Målgrupp
Konferensen riktar sig till dig som arbetar med skolmåltider som till exempel kökschef/-ansvarig, skolkock, köksmästare, kockmästare, kokerska, måltidsutvecklare, kostchef eller kostekonom.
Citat från tidigare deltagare
Rakt igenom en bra fortbildningsdag. Intressanta ämnen, kunniga föreläsare, bra upplägg med pauser, fungerande teknik och bra ledning.
Konferensdeltagare år 2021
Boka
Framtidens skolrestaurang
För information om genomförande vänligen kontakta oss på telefon 031-350 55 00 eller e-post info@sifu.se
Konferens på distans
Ta vara på möjligheten att lyssna, diskutera, ställa frågor och nätverka från ditt eget skrivbord.
Du behöver inte ladda ner programmet på din dator!
En länk till konferensen och instruktioner får du ca en vecka innan start.
Varmt välkommen!