Nätverkande och prisutdelning på årets Betonggala

Nätverkande och prisutdelning på årets Betonggala

SIFU är så glada över att ha deltagit på årets Betonggala. En gala som bland annat lyfte framstående personer och händelser och där vi fick ta del av de senaste trenderna inom betongteknik och innovationer som kommer att forma framtiden. Keynote speaker Lennart Weiss kommersiell direktör på Veidekke höll även ett väldigt intressant föredrag om branschens framtid. 

Det var bl.a. spännande att höra de nominerade till årets montageledare och hur dom berättade om arbetsrisker i sina projekt. Detta kan vi relatera till vår kurs Certifierad Montageledare (CA) där säkerhet och arbetsmiljö är ett omfattande kapitel.

På galan fick SIFUs kollegor Maja och Kristina även den stora äran att gå upp på scen för att tala om varför SIFU sponsrade Johan Silfwerbrand priset, folkets pris. Ett pris som går hand i hand med det som vi brinner för mest, nämligen kunskap och kompetensutveckling där SIFU har hjälpt människor att växa i sin kompetens sedan 1922. Evenemanget gav oss både insikter och fantastiska möjligheter till spännande nätverkande. Stort tack till Roger Andersson, Betongvärlden och alla deltagare som gjorde detta till en minnesvärd upplevelse.  

Tävling i SIFUs monter

I vår monter kunde man under galan vara med och tävla. Det var en klurig tävling där man skulle ha koll på såväl betäckningar på cementtyper och bindemedel som att förstå brottspänningen i olika armeringar. Trots en klurig tävling var ni många som var med och tävlade om vinsten av valfri onlinekurs här och SIFU. Och vinnarna blev: Tuva Doslic SWECO och Mikael Hallin på JM. Stort grattis till er! 😀

Vi vill även passa på att gratulera Betonggalans alla vinnare i sina kategorier

ÅRETS MONTAGELEDARE:  Sigfrid Baumgartner, Smidmek  ÅRETS UNG & TUNG: Rebecka Romin, Peab  ÅRETS BETONGFORSKARE: Magnus Döse, KTH & RISE, ÅRETS JÄMSTÄLLDHETSPRIS: Dalaupproret för en jämställd byggbransch, ÅRETS BETONGENTREPRENÖR: David Salekärr, Serneke ÅRETS VARUMÄRKE: Thomas Betong, ÅRETS MILJÖPRIS:  Kungsörnen, ÅRETS ARBETSMILJÖPRIS: Starkas brödrost, ÅRETS BETONGKONSTRUKTÖR: Gustav Söderlund, PE Teknik & Arkitektur, ÅRETS LEGEND: Carina Edblad på Thomas Betong. Sist men inte minst Johan Silfwerbrandpriset som gick till Amro Nasr på LTH 

Ett stort grattis till er alla! ⭐⭐⭐⭐⭐

Och tack även till er övriga utställare på Betonggalan. Vi ses snart igen 😀