SIFU lanserar nytt varumärke, ny hemsida och flyttar in i nya lokaler

SIFU lanserar nytt varumärke, ny hemsida  och flyttar in i nya lokaler

SIFU lanserar nytt varumärke och en ny hemsida med fokus på användarvänlig design och funktionalitet. Dessutom flyttar företaget in i nya lokaler fr o m 1 juli 2021.

I januari 2021 övertog Josua Falck, VD och Birgitta Olausson Korpi, ekonomichef, ägarskapet för dåvarande Teknologisk Institut AB. Under våren har företaget återtagit namnet SIFU, som funnits med i företagets historik sedan mer än 50 år tillbaka. 

SIFUs nya webbplats och grafiska profil har tagits fram i nära samarbete med Limetta, en digitalbyrå med fokus på lönsamhet, varumärkesbyggande och användarvänlighet. 

- Vi är stolta över att kunna presentera vår nya hemsida och profil! På nya sifu.se är det lätt att navigera och snabbt hitta rätt oavsett om du vill se utbudet av konferenser inom hälsa, vård och omsorg eller utbudet av kurser inom bygg och betong, säger Carin Wikström, Marknadschef på SIFU AB.

Verksamheten i Stockholm flyttas från och med 1 juli in nya lokaler på Norrtullsgatan 6. Huvudkontoret i Göteborg finns kvar på samma adress som tidigare, Drakegatan 7.

För mer information, kontakta Josua Falck, tel 076-527 55 61